ترفندهای مهم درباره تهیه یک جوجه کباب حرفه ای

نکات کلیدی برای درست کردن جوجه کباب

جوجه کباب ، مزه دار کردن
جوجه کباب یکی از غذاهای اصیل و پرطرفدار در بین ما ایرانی ها و همچنین در سر تا سر دنیا است.در این مطلب قصد داریم طرز تهیه جوجه کباب خوشمزه در خانه را آموزش دهیم.

نکات کلیدی در پخت یک جوجه کباب خونگی بسیار لذیذ

شاید ظاهرا درست کردن جوجه کباب ساده به نظر برسه. پیاز و آبلیمو و نمک و زعفران رو به تکه های جوجه اضافه کرده و روی آتش کباب می کنیم. شاید ساده به نظر برسه اما نکاتی داره که رعایت کردنشون جوجه کباب های خونگی رو بسیار بسیار لذیذ می کنه بدون اینکه گوشتش سفت شده باشه یا بی مزه باشه.

نکاتی در مورد درست کردن جوجه کباب خوشمزه

1. نکته ی اول در مورد آبلیمو و نمک

اول اینکه آبلیو و نمک جوجه رو سفت می کنه. حذفشون هم جوجه رو بی مزه می کنه. برس کشیدن ترکیب آبلیمو و نمک به جوجه ی نیم پز شده هم به اندازه ی کافی بهش طعم و مزه نمیده و باید همراه این مواد بمونه تا طعم بگیره.

خوب پس چی کار کنیم که هم گوشت سفت نشه و هم به اندازه ی کافی طعم بگیره؟

ما باید دور تا دور جوجه ها رو باید با روغن مایع کاور کنیم تا در اثر موندن طولانی از نفود آبلیمو و نمک به تکه های جوجه جلوگیری کنه در عین حال حسابی طعم دار بشه.

 
پس قبل از اضافه کردن آبلیمو و نمک بهش روغن مایع (نه کره توضیح میدم) اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم تا جوجه ها با روغن کاور بشن بعد آبلیمو و نمک اضافه میکنیم به این شکل جوجه های طعم دار شده ی ما هرگز و هرگز سفت نخواهند شد.
 
کره هم چون در اثر سرما سفت میشه حتی اگر ذوبش کنیم باز چون جوجه ها سردند سفت میشه و جوجه ها خوب کاور نمیشن و جوجه در اثر تماس با آبلیمو و نمک سفت میشه برای این قسمت توصیه نمی شه. اما در آخر می تونید برای عطر و طعم بیشتر بهش 1 ق غ کره ی مذاب اضافه کنید.

2. نکته ی دوم در مورد شیوه ی خرد کردن پیاز

بعضی افراد پیاز رو رنده می کنند تا تکه های جوجه رو خوب بپوشونه. بعضی هم پیاز رو داخل خرد کن یا بلندر له میکنن تا جوجه ها حسابی مزه بگیرند.

به نظر من این روش غلطه. چرا؟
چون اگر پیاز له یا رنده بشه به تکه های جوجه می چسبه و جدا نمی شه. بعد ما روی حرارت کباب می کنیم و این پیازها سریع می سوزند و ما گمان میکنیم رنگ جوجه عوض شده و پختش کافیه.
 
در حالیکه این پیازها هستند که طلایی (و بعضا قهوه ای و سیاه شدند و سوختند) و این باعث می شه پخت رو متوقف کنیم و گوشت مرغ به خوبی نپزه و همچنین پیازهای سطح جوجه بسوزن و تلخ بشن.
اگر پیاز رو به این شکل له کنید ما در جوجه کبابمون یک کاور تلخ و سوخته ی پیازی و گوشتی نپخته داریم. پس رنده و له کردن پیاز ممنوع بهترین شکل خرد کردن پیاز خلال کردنش هست.
جوجه کباب

ترفندهای پخت جوجه کباب حرفه ای

3. نکته ی بعدی در مورد زعفران

یک جوجه کباب اصل و حرفه ای حتما حتما زعفران اون هم به مقدار زیاد داره. منتها مشکلی که وجود داره اینه که ما زعفران دم کرده (یا به اصطلاح آب زعفران) رو به جوجه ها اضافه می کنیم اما به جای اینکه تکه های جوجه طعم زعفرانی بگیرند، پیازها و روغن و آبلیمو و خلاصه هرچی که داخلش ریختیم طعم زعفران می گیرند و بعدا این مواد زعفرانی دور ریخته می شه که به نظر من خسارته.

خوب پس چی کار می کنیم؟

قبل از اضافه کردن هر چیزی به جوجه (هرچیزی شامل پیاز و آبلیمو و ......) به تکه های جوجه خام و خالص رعفران دم کرده اضافه می کنیم و به مدت 1 ساعت (یا بیشتر) استراحت می دیم تا تکه های جوجه طعم و رنگ زعفران بگیرند بدون اینکه نگران رنگ و طعم گرفتن پیازها و آبلیمو و سایر مواد باشیم. بعد بهش سایر مواد رو اضافه می کنیم.

4. نکته ی آخر هم در مورد ادویه جات

مرغ ذاتا بوی خاصی داره که ناپسنده. این بو به میزان قابل توجهی با پیاز و زعفران گرفته می شه. اما اضافه کردن سایر ادویه جات هم به رفع بوی بد مرغ و بهتر شدن طعم و بوش کمک شایانی میکنه. این مورد کاملا سلیقه ایه اما ادویه های پیشنهادی من 1. پودر پیاز 2. فلفل سیاه تازه آسیاب شده (نه مونده! توضیح میدم) 3. مقدار بسیار اندکی پودر سیر
 
و یک نکته هم که حتما خودتون خوب می دونید اینه که به صورت کلی هر نوع ادویه ای رو دقیقا در همون لحظه ی مصرف باید آسیاب کرد. ادویه های آسیاب شده اگر بمونن به سرعت بو و طعم خودشون رو از دست میدن.
 

این یک قانون کلیه. هل. زعفران. فلفل سیاه. تخم گشنیز. و هر ادویه ی دیگه رو دقیقا در همون لحظه ی استفاده باید آسیاب کرد تا بیشترین میزان بو و طعم رو داشته باشیم.

مراحل کار مزه دار کردن جوچه کباب

اول به تکه های جوجه ی خرد شده محلول غلیظ زعفران اضافه میکنیم و اجازه می دیم تکه های جوجه همراه با محلول زعفران 1 ساعت بمونه.
بعد بهش روغن مایع اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا تکه های جوجه کاملا با روغن مایع کاور شن.
 
بعد بهش آبلیمو و نمک و ادویه جات تازه آسیاب شده اضافه می کنیم مجددا یک ساعت استراحت می دیم و در نهایت بهش پیازی که خلالی خرد شده و در صورت دلخواه فلفل دلمه ای خرد شده اضافه می کنم حداقل برای مدت 2 ساعت و حداکثر یک شب در یخچال بهش استراحت می دیم تا حسابی مزه بگیره.

بعدهم روی شعله ای یکنواخت و متوسط (و از اون بهتر زغال سرخ) کبابشون می کنیم و با پلوی زعفرانی و کره و گوجه ی کبابی سرو می کنیم. (پس با این حساب برای درست کردن یک جوجه کباب با کیفیت حداقل 4 ساعت زمان لازمه. بهتره برنامه ریزی کنیم که زمان کم نیاریم)

ترفندهای مهم درباره تهیه یک جوجه کباب حرفه ای

4.511
منبع : فردا-/ ر
























ترفندهای مهم درباره تهیه یک جوجه کباب حرفه ای - نمناک

namnak.com/روش-تهیه-جوجه-کباب-حرفه-ای-.p45115
رتبه: ۵ - ‏ نقد
جوجه کباب و پخت جوجه کباب خونگی و نکاتی در مورد پختن جوجه کباب و طرز تهیه جوجه کباب حرفه ای و مزه دار کردن جوجه کباب را در نمناک بخوانید.

نکات کلیدی برای درست کردن جوجه کباب - بیتوته

www.beytoote.com/housekeeping/cookery/make1-roast-chicken1.html
... 08 اسفند 1395. اسرار خانه دارینکات مهم آشپزینکات کلیدی برای درست کردن جوجه کباب ... یک جوجه کباب اصل و حرفه ای حتما حتما زعفران آن هم به مقدار زیاد دارد.

نکات کلیدی برای درست کردن جوجه کباب خوشمزه - برترین ها

www.bartarinha.ir/fa/news/.../نکات-کلیدی-برای-درست-کردن-جوجه-کباب-خوشمزه
۱۹ بهمن ۱۳۹۵ ه‍.ش. - شاید ظاهرا درست کردن جوجه کباب ساده به نظر برسه. پیاز و آبلیمو و ... یک جوجه کباب اصل و حرفه ای حتما حتما زعفران اون هم به مقدار زیاد داره. منتها مشکلی .... راز و رمزهای تهیه «پلو»ی خوشمزه و خوش قد و بالا ... 70 نکته و ترفند مهم آشپزی.

7 نکته‌ی جوجه کبابی - تبیان

www.tebyan.net › ... › آشپزی اینترنتی › انواع کوفته، کباب و کوکو
۱۴ فروردین ۱۳۹۱ ه‍.ش. - جوجه‌کباب یک غذای بین‌المللی است، نه ایرانی. به طوری که مردم هر ... برای تهیه جوجه‌کباب ایرانی، تکه‌های مرغ حتماً در زعفران خوابانده می‌شوند. البته طرز ...

نکاتی در مورد جوجه کباب زعفرانی - رزبلاگ

khadem81.rozblog.com/post/58/نکاتی-در-مورد-جوجه-کباب-زعفرانی.html
طرز تهیه جوجه کباب خوشمزه و 10 ترفند خوشمزه تر شدن جوجه کباب آموزش آشپزی و طرز تهیه جوجه .... چند نکته مهم در پخت یک جوجه کباب حرفه‌ای و خوشمزه - بازنشر 24

نکاتی در مورد جوجه کباب زعفرانی | جستجو در وبلاگها | آرشیو ...

weblog724.gdn/list/نکاتی-در-مورد-جوجه-کباب-زعفرانی
طرز تهیه جوجه کباب خوشمزه و 10 ترفند خوشمزه تر شدن جوجه کبابآموزش آشپزی و طرز تهیه جوجه کباب خوشمزه و ... چند نکته مهم در پخت یک جوجه کباب حرفه ای و خوشمزه.

جوجه کباب، طرز تهیه جوجه کباب - آشپزی آکا

www.akairan.com/ashpazi/kabab-gosht/10858.html
طرز تهیه جوجه کباب,طرز تهیه جوجه کباب ترش,طرز تهیه جوجه کباب لاری,طرز تهیه جوجه ... ترفندهای لینوکس · ترفندهای مرورگرها · ترفندهای آفیس · ترفندهای رجیستری ..... » ۱۲ نکته مهم در مورد درست کردن جوجه کباب طرز تهیه جوجه کباب ماستی به همراه کدو .... در این پست از سایت آکاایران به شما طریقه ی درست کردن جوجه کباب تابه ای را ...

9 نکته جالب درباره درست کردن کباب کوبیده خوشمزه و ترد - ...

www.niksalehi.com/khanedari/9-نکته-جالب-درباره-درست-کردن-کباب-کوبیده.html
مهم ترین نکته هنگام تهیه کباب کوبیده، آب پیاز است که حتما باید کاملا گرفته و ... آهن است بنابراین خوردن یک سیخ کباب کوبیده می تواند مقادیر قابل ملاحظه ای آهن ... طرز تهیه کباب کوبیده به صورت حرفه ایی ... برچسب ها: niksalehi جوجه کباب درست کردن کباب کوبیده طرز تهیه جوجه کباب ..... نکات آشپزی |ترفندهای مهم و ریز آشپزی.

نکات مهم در تهیه کباب کوبیده - خبر وب

khabarweb.gdn/search/نکات-مهم-در-تهیه-کباب-کوبیده
نکات مهم در تهیه کباب کوبیده از بین هزاران مقاله و اطلاعات وب سایتهای وب فارسی جستجو شده ... چند نکته مهم در پخت یک جوجه کباب حرفه ای و خوشمزه .... ترفندهایی مهم در هنگام ید طلا بازار طلا یکی از بازارهای مورد علاقه خانم ها است اما اگر از ترفندهای ید […] ...

فوت‌و‌فن ‌های کباب کوبیده - بولتن نیوز

www.bultannews.com/fa/news/136386/فوت‌و‌فن-‌های-کباب-کوبیده
گوشت کباب کوبیده را چندین بار چرخ کنید و بعد خوب با پیاز ورز دهید تا یک تکه شود. ... و هیچکسم یک جواب درست نمیده، وهمه طرز تهیه را دوباره میدن ممنون میشم اگه شما یک ...... نکته مهم در کباب کوبیده حتما باید با گوشت کوساله و گوسفند یا فقط راسته .... کباب رو یاد بگیرید لطف دیگه ای داره و تونستید یک حرفه ای که نیاز به تجربه ...

نکات مهم در تهیه کباب کوبیده | جستجو - خبر اسکای

khabarsky.gdn/search/نکات-مهم-در-تهیه-کباب-کوبیده
عبارت نکات مهم در تهیه کباب کوبیده در بین اطلاعات جستجو شده و نتایج با ذکر منبع نمایش ... چند نکته مهم در پخت یک جوجه کباب حرفه ای و خوشمزه .... ترفندهایی مهم در هنگام ید طلا بازار طلا یکی از بازارهای مورد علاقه خانم ها است اما اگر از ترفندهای ید […] ...

ترفندهای مهم درباره تهیه یک جوجه کباب حرفه ای | هاستینگ وب ...

blog.myvds.in/ترفندهای-مهم-درباره-تهیه-یک-جوجه-کباب-ح/
۱ روز پیش - ترفندهای مهم درباره تهیه یک جوجه کباب حرفه ای. جوجه کباب یکی از غذاهای اصیل و پرطرفدار در بین ما ایرانی ها و همچنین در سر تا سر دنیا است.

سنینم - چند نکته مهم در پخت یک جوجه کباب حرفه ای و خوشمزه

saninam.ir › سبک زندگی › آشپزی › اصول آشپزی
۲۰ بهمن ۱۳۹۵ ه‍.ش. - 6 نکته مهم آشپزی از جیمز مارتین، سرآشپز معروف جهانی ... یک جوجه کباب اصل و حرفه ای حتما حتما زعفران اون هم به مقدار زیاد داره. منتها مشکلی که وجود داره اینه که ما زعفران دم ... ۲۳ ترفند زبان بدن که شما را دوست‌داشتنی می‌کند. خدمات ویژه ...

چندین مورد اصلی در پخت یک جوجه کباب حرفه ای و طعم دار - سرزه

www.serze.com › ... › چندین مورد اصلی در پخت یک جوجه کباب حرفه ای و طعم...
۲۰ بهمن ۱۳۹۵ ه‍.ش. - چند نکته مهم در پخت یک جوجه کباب حرفه ای و خوشمزه جوجه کباب یکی از طعم دار ترین و خوشخوراک ... ۲ – مورد دوم درباره ترفند خرد کردن پیاز هست.
طرز تهیه جوجه کباب در خانه , طرز تهیه جوجه کباب خوشمزه , جوجه کباب رستورانی ... پس از مزه دار شدن تکه های مرغ را در یک ردیف روی سطح کار قرار دهید سپس روی آن را با ... برای تهیه سس کره مخصوص جوجه کباب مقداری کره را داخل کاسه ای بریزید و روی ... خود را برای تهیه این نوع کباب دارد ، مهم ترین نکته در طعم دار کردن جوجه کباب مقدار ...

آنچه درباره ی طرز تهیه کباب ترد و خوشمزه باید بدانیم !!! - نون ...

www.noonoab.ir/post/.../آنچه-درباره-ی-طرز-تهیه-کباب-ترد-و-خوشمزه-باید-بدانیم
طرز تهیه کباب ها و نکاتی خواندنی درباره آن ها, در بخش آشپزی سایت نون و آب برای علاقه ... برای جلوگیری از خشک شدن جوجه کباب، بهتر است گوشت مرغ را با پوست کباب کرد. ... یکی از راه های بالا بردن ارزش تغذیه ای کباب این است که آن را با سبزی های ... از مهم ترین نکته ها که در تهیه کباب باید به آن توجه شود، نگهداری گوشت خام در دمای ...

نکات و ترفندهای آشپزی | کدبانوی ایرانی

kadbanoo.net/category/cookery/cooking-tips-tricks/
در نحوه بستن مرغ شکم پر (1)، روشی برای آماده کردن مرغ برای تهیه مرغ شکم پر و یا ... ابتدا با یک چاقوی تیز یک علامت X در زیر هر زردآلو ایجاد کنید. ... در این مطلب به بعضی از نکات مهم آشپزی اشاره می شود: 1. ... 9 نکته درباره درست کردن کباب کوبیده ... ای، کباب نگینی (که روی گوشت به سیخ کشیده شده، تکه های کوچک جوجه کباب ...

آموزش پخت جوجه کباب زعفرانی /عکس - پارسینه

www.parsine.com/fa/news/62707/آموزش-پخت-جوجه-کباب-زعفرانی-عکس
۳۰ خرداد ۱۳۹۱ ه‍.ش. - ادویه مخلوط همراه با تخم گشنیز پودر شده/یک قاشق چایخوری ... شده را در کاسه ای بریزید و نمک را به آن اضافه کنید به وسیله ی نوک انگشتان پیاز ... ولی اگر همه ی جوجه کباب تهیه شده در فر مصرف نشود و زیاد بیاید، در ..... عمده عامل شک درباره ی خدا یا انکار خدا ، نداشتن تصوّری درستی از خداست. .... ۳ پیشنهاد مهم حضرتی به عارف.

کباب خوشمزه :: جستجو - صفحه نخست

rasane241.com/search/کباب+خوشمزه
چند نکته مهم در پخت یک جوجه کباب حرفه ای و خوشمزه ... طرز تهیه جوجه کباب خوشمزه و 10 ترفند خوشمزه تر شدن جوجه کبابآموزش آشپزی و طرز تهیه جوجه کباب خوشمزه و ...
۳ روز پیش - چند نکته مهم در پخت یک جوجه کباب حرفه‌ای و خوشمزه. مرغ ذاتا بوی ... اگر پیاز رو به این شکل له کنید ما در جوجه کبابمون یک کاور تلخ و سوخته‌ی پیازی و گوشتی نپخته داریم. پس رنده و ... ۶ نکته درباره نامه تند حمید فرخ‌نژاد به فراستی ...

12 نکته مهم در مورد جوجه کباب |دنیز فان

denizfun.ir/12-نکته-مهم-در-مورد-جوجه-کباب-دنیز-فان/
۱۵ دی ۱۳۹۵ ه‍.ش. - جوجه کباب های ایرانی هم یه سری نکاتی داره که براتون الان میگم. ... کمی آبلیمو و فلفل دلمه ای (خیلیها از سس مایونز استفاده نمیکنن ولی اینو بگم که استفاده از ... یک بار امتحان کنید . ... ۷ ترفند برای تهیه سس بشامل حرفه ای |دنیز فان ...

طرز تهیه کباب کوبیده گوشت به روش سنتی ایرانی - مجله ...

setare.com/fa/news/1051/طرز-تهیه-کباب-کوبیده-گوشت-به-روش-سنتی-ایرانی
۲ شهریور ۱۳۹۴ ه‍.ش. - کباب کوبیده یک غذای سنتی ایرانی است. ... ترین انواع آن می باشد که برای تهیه آن در خانه باید کمی حرفه ای عمل کرد ... مواد لازم برای تهیه سس کباب کوبیده گوشت (برای 4 تا 5 عدد سیخ) .... ترفندها و نکات طلایی برای تهیه کباب کوبیده با گوشت خالص گوسفند ... در تهیه کباب گوسفند خالص این نکته بسیار مهم است.

طرز تهیه کباب کوبیده مخصوص به همراه نکات طلایی - هفت گنج

7ganj.ir › سبک زندگی › آشپزی و شیرینی پزی
طرز تهیه کباب کوبیده مخصوص به همراه نکات طلایی ... حالا پیش از برداشتن مایه کباب دست تان را در آب خیس کرده، یک مشت از مایه را بردارید و به شکل دوک درآورید؛ ...

چند نکته مهم در پخت یک جوجه کباب حرفه ای و خوشمزه | IR24 | ...

ir24.news › سبک زندگی › آشپزی › اصول آشپزی
۲۰ بهمن ۱۳۹۵ ه‍.ش. - چند نکته مهم در پخت یک جوجه کباب حرفه ای و خوشمزه ... یک جوجه کباب اصل و حرفه ای حتما حتما زعفران اون هم به مقدار زیاد داره. منتها مشکلی که وجود داره اینه که ما ... ۲۳ ترفند زبان بدن که شما را دوست‌داشتنی می‌کند · ۱۵ راز افرادی که ...
۱۵ بهمن ۱۳۹۲ ه‍.ش. - طرز تهیه جوجه کباب لاری،جوجه کباب لاری،جوجه کباب,طرز تهیه جوجه کباب لاری ... شیرینی ناپلئونی توت فرنگی یک دسر فوق العاده و خوش رنگ ...
۱۸ مرداد ۱۳۹۵ ه‍.ش. - ابتدا مرغ را به صورت تکه های 3- 4 سانتی خرد کنید. در یک کاسه ی بزرگ پیاز خردشده، سیر رنده شده، آبلیمو، سس خردل، روغن زیتون، زعفران محلول.
70 نکته و ترفند مهم آشپزی - باشگاه خبرنگاران. مقداری آب در ... آموزش آشپزی,طرز تهیه غذا,مرغ,طبخ,جوجه کباب,پختن,ته چین مرغ,پخت کیک,سالاد, انواع دسر,قهوه .... آشپز حرفه ای, تهیه ی انواع غداهای بین المللی و تهیه ی کیک و شیرینی و دسر ... خیاطی اسان ...

- ترفندهای درست کردن یک کباب کوبیده اصیل را بدانید!! - چه خبر

www.chekhabar.ir/News/.../ترفندهای-درست-کردن-یک-کباب-کوبیده-اصیل-را-بدانی...
۲۵ دی ۱۳۹۴ ه‍.ش. - با دانستن این نکات می توانید یک کباب کوبیده اصیل ایرانی درست ... نوع اصلی دارد؛ کباب کوبیده ساده، کباب کوبیده لقمه ای، کباب نگینی (که روی گوشت به سیخ کشیده شده، تکه های کوچک جوجه کباب گذاشته می شود) و کباب کوبیده زعفرانی. ... _ مهم ترین نکته هنگام تهیه کباب کوبیده، آب پیاز است که حتما باید ...
۳۰ بهمن ۱۳۹۵ ه‍.ش. - رازهای پخت میــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــگوی کبابی. غذایمان را در چه ... نکات مهم درباره یک شیرینی. چگونگی پخت ... 7 نکته جوجه کباب. نکات مهم درباره سرخ و بخار پزکردن سبزیجات. 10 تکنیک در پخت ... ترفــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــندهای سرعت در آشپزی. برای پخت ... چند نکته مهم در تهیه دسر ها و ژله ها. نکات مهم ...

<