ترفندهای مهم درباره تهیه یک جوجه کباب حرفه ای
نکات کلیدی برای درست کردن جوجه کباب

نکات کلیدی در پخت یک جوجه کباب خونگی بسیار لذیذ
شاید ظاهرا درست کردن جوجه کباب ساده به نظر برسه. پیاز و آبلیمو و نمک و زعفران رو به تکه های جوجه اضافه کرده و روی آتش کباب می کنیم. شاید ساده به نظر برسه اما نکاتی داره که رعایت کردنشون جوجه کباب های خونگی رو بسیار بسیار لذیذ می کنه بدون اینکه گوشتش سفت شده باشه یا بی مزه باشه.
نکاتی در مورد درست کردن جوجه کباب خوشمزه
1. نکته ی اول در مورد آبلیمو و نمک
اول اینکه آبلیو و نمک جوجه رو سفت می کنه. حذفشون هم جوجه رو بی مزه می کنه. برس کشیدن ترکیب آبلیمو و نمک به جوجه ی نیم پز شده هم به اندازه ی کافی بهش طعم و مزه نمیده و باید همراه این مواد بمونه تا طعم بگیره.
خوب پس چی کار کنیم که هم گوشت سفت نشه و هم به اندازه ی کافی طعم بگیره؟
ما باید دور تا دور جوجه ها رو باید با روغن مایع کاور کنیم تا در اثر موندن طولانی از نفود آبلیمو و نمک به تکه های جوجه جلوگیری کنه در عین حال حسابی طعم دار بشه.
2. نکته ی دوم در مورد شیوه ی خرد کردن پیاز
به نظر من این روش غلطه. چرا؟

ترفندهای پخت جوجه کباب حرفه ای
3. نکته ی بعدی در مورد زعفران
یک
جوجه کباب اصل و حرفه ای حتما حتما زعفران اون هم به مقدار زیاد داره.
منتها مشکلی که وجود داره اینه که ما زعفران دم کرده (یا به اصطلاح آب
زعفران) رو به جوجه ها اضافه می کنیم اما به جای اینکه تکه های جوجه طعم
زعفرانی بگیرند، پیازها و روغن و آبلیمو و خلاصه هرچی که داخلش ریختیم طعم زعفران می گیرند و بعدا این مواد زعفرانی دور ریخته می شه که به نظر من خسارته.
خوب پس چی کار می کنیم؟
قبل
از اضافه کردن هر چیزی به جوجه (هرچیزی شامل پیاز و آبلیمو و ......) به
تکه های جوجه خام و خالص رعفران دم کرده اضافه می کنیم و به مدت 1 ساعت (یا
بیشتر) استراحت می دیم تا تکه های جوجه طعم و رنگ زعفران بگیرند بدون اینکه نگران رنگ و طعم گرفتن پیازها و آبلیمو و سایر مواد باشیم. بعد بهش سایر مواد رو اضافه می کنیم.
4. نکته ی آخر هم در مورد ادویه جات
این یک قانون کلیه. هل. زعفران. فلفل سیاه. تخم گشنیز. و هر ادویه ی دیگه رو دقیقا در همون لحظه ی استفاده باید آسیاب کرد تا بیشترین میزان بو و طعم رو داشته باشیم.
مراحل کار مزه دار کردن جوچه کباب
بعدهم روی شعله ای یکنواخت و متوسط (و از اون بهتر زغال سرخ) کبابشون می کنیم و با پلوی زعفرانی و کره و گوجه ی کبابی سرو می کنیم. (پس با این حساب برای درست کردن یک جوجه کباب با کیفیت حداقل 4 ساعت زمان لازمه. بهتره برنامه ریزی کنیم که زمان کم نیاریم)