طرز تهیه ماهی فیویج
ماهی فیویج | طرز تهیه ماهی فیویج
طرز تهیه ی ماهی فیویج (غذای محلی استان گیلان)

مواد لازم برای ماهی فویج
ماهی سفید یا ازاد یا کفال:1 عدد
گردوی خرد شده:5 قاشق
رب انار:5/1 قاشق
سبزی های معطر:3 قاشق (چوچاق و جعفری یا نعنا و جعفری و گشنیز)
زعفران:مقداری
آب لیمو یا ابغوره:مقداری
نمک:مقداری
طرز تهیه ماهی فویج
ابتدا داخل شکم ماهی را خالی کرده و آن را خیلی خوب می شوریم. بعد از آن ماهی را آغشته به آبلیمو و نمک کرده و به مدت 2 ساعت داخل یخچال می گذاریم.
برای تهیه مواد داخل شکم ماهی باید ابتدا سبزی ها را خرد کرده سپس گردو و رب انار و سبزی را با هم مخلوط کرده و تفت می دهیم تا یک مخلوط تقریبا" سیاه رنگ داشته باشیم. بعد از 2 ساعت ماهی را از یخچال خارج کرده و مواد را داخل ماهی ریخته به اندازه ای که بیرون نریزد. اگر دوست دارید هیچ موادی بیرون نریزد می توانید شکم ماهی را با نخ و سوزن بدوزید. در آخر روی بدن ماهی را با روغن چرب کرده و با زعفران آب شده می پوشانیم. داخل یک ظرف را فویل فلزی گذاشته و چرب کرده و ماهی را داخل آن می گذاریم و سپس داخل فر با درجه 170 فارنهات به مدت 2 تا 3 ساعت بسته به دمای فرتان. بعد از اینکه روی ماهی شما برشته شد غذا آماده است.
نکات تکمیلی در مورد ماهی فویج
ماهی فویج جزو غذای محلی - گیلانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 3 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
ماهی فویج را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
ماهی فویج ، طرز تهیه ماهی فویج
