طرز تهیه مجی خورش
مجی خورش | طرز تهیه مجی خورش

مجی خورش یا خورش مجی یا خورش عدس شمالی یکی از غذاهای محلی استان گیلان و استان مازندران است.
طرز تهیه مجی خورش
مواد لازم برای مجی خورش
عدس 250 گرم سیبزمینی دو عدد
مغز گردو یک پیمانه
تخممرغ دو عدد
پیاز متوسط چهار عدد
رُب اَنار سه قاشق سوپخوری
آب پنج پیمانه
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
زردچوبه به میزان لازم دارچین به میزان لازم

طرزتهیه مجی خورش
عدس را همراه سیبزمینی، یک عدد پیاز خردشده و سه پیمانه آب بپزید. بعد از پخت، پوره کرده باقیمانده پیازها را سرخ نموده، در انتها زردچوبه به آن بیفزایید و سپس به مواد پورهشده اضافه کنید. مغز گردو، رُب اَنار، نمک، فلفل سیاه، دارچین
و دو پیمانه آب را به مواد پورهشده اضافه نمایید. روی حرارتِ ملایم قرار
دهید تا خورش غلیظ شود. در اواخر پخت، تخممرغها را در آن بشکنید. وقتی
سفت شد تخممرغ را میتوانید روی خورش پخته شده قرار دهید.
نکات تکمیلی در مورد مجی خورش
مجی خورش جزو غذای محلی - مازندرانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
مجی خورش را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
مجی خورش ، طرز تهیه مجی خورش

51
زمان آماده سازی: 15 دقیقه
زمان پحت : 60 دقیقه منبع : ویکی کتاب/ ش